Barnklocka

Barnklocka analog vs smartwatch och mobiltelefon?

Analog klocka, vs smartwatch/mobiltelefon - vad är bäst? Här kommer viktiga råd att tänka på! Läs mer!
Natoband barnklockor

Natoband för klockor

Natoband för klockor har sitt ursprung i det Brittiska armén. Britterna skapade ett enkelt alternativ som soldaterna kunde sätta på sina dykarklockor i stället för ursprungsbanden. Natoband är perfekt till barnklockor. Läs mer här!
Klockor barn

Klockor barn

Klockor barn från det svenska premiummärket Torekovs klockor. Bästa förslaget om ni letar efter en födelsedagspresent, julklapp, skolavslutning, student eller skolstart. Ett smycke likväl som klocka! Läs mer! 
Klockor barn från Torekovs

Klockor barn från Torekovs

Klockor barn från Torekovs, en premium klocka barn Letar man efter en riktigt fin födelsedagspresent, Julklapp, eller gåva till skolavslutning – då är en klocka från Torekovs en toppenpresent! Läs mer

Barnklocka pojke

Barnklocka pojke

Barnklocka pojke, vilken är bäst köp? Köp en riktig analog klocka för barn till din pojke! Satsa på en kvalitetsklocka med klockarmband i läder. Läs mer!
Barnklocka flicka

Barnklocka flicka

Barnklocka flicka, vad ska du köpa? Satsa på en klocka gjord för barn med klockarmband i äkta läder eller nato. För bäst guide; Läs mer!
Mini Me barnklocka

Mini Me och barnklocka

Visst vore det trevligt att köpa en snygg damklocka till dig och en matchande premium barnklocka till barnet! Läs mer!

Klocka barn från svenska Torekovs

Klocka barn

Söker du en klocka till ditt barn? Det finns stora skillnader, vad bör du tänka på? Läs mer!
Barnklocka Rosé

Barnklocka Rosé från Torekovs

"En klocka rosé har liksom känslan av guld, men ändå lite bus och speciell finess." Torekovs har galet snygga roséklockor till små och stora. Läs mer!

Barnklocka Silver

Barnklocka Silver från Torekovs

Det är inte lätt att hitta en bra present till barn. Visst känner ni att man ibland vill hitta något speciellt? Något som barnen kan ha kvar som minne. Läs mer
Barnklocka Guld

Barnklocka Guld från Torekovs

”Man ser rik ut i den”, sa en tjej 12 år. Och det är nog så, Torekovs klockor för barn i Guld ser dyra ut, och känns speciella att bära. Läs mer!

Cool klocka i svart och orange från svenska Torekovs barnklockor

Klockor barn och ungdomar

 Unika klockor för barn och ungdomar! Allt från guld och marin, till matt svart och orange. Sugen på en fin födelsedagspresent? Läs mer!