Klockarmband barn äkta läder

Klockarmband barn

Klockarmband barn, vad ska man tänka på? Vad är bäst köp? Här följer kloka råd. Läs mer här!
Barnklocka

Barnklocka analog vs smartwatch och mobiltelefon?

Analog klocka, vs smartwatch/mobiltelefon - vad är bäst? Här kommer viktiga råd att tänka på! Läs mer!
Natoband barnklockor

Natoband för klockor

Natoband för klockor har sitt ursprung i det Brittiska armén. Britterna skapade ett enkelt alternativ som soldaterna kunde sätta på sina dykarklockor i stället för ursprungsbanden. Natoband är perfekt till barnklockor. Läs mer här!
META

META stäms av 41 amerikanska stater

META stäms av 41 amerikanska stater. De menar att Facebook och Instagram, bidragit till en psykisk kris för barn och ungdomar. Läs Aftonbladets artikel och lyssna på Framgångspodden: Hur mobiltelefon och smartwatch styr ditt liv. Mer här! 
Barnklocka är Bästa Julklappen

Barnklocka är Bästa Julklappen

Barnklocka är Bästa julklappen! Det är något exklusivt, men inte alltför dyrt. Det kan liknas vid ett smycke, men har ett klokt syfte. Det är en Julklapp man mår bra av att ge. Läs mer!
Klockor barn

Klockor barn

Klockor barn från det svenska premiummärket Torekovs klockor. Bästa förslaget om ni letar efter en födelsedagspresent, julklapp, skolavslutning, student eller skolstart. Ett smycke likväl som klocka! Läs mer! 
Klockor barn från Torekovs

Klockor barn från Torekovs

Klockor barn från Torekovs, en premium klocka barn Letar man efter en riktigt fin födelsedagspresent, Julklapp, eller gåva till skolavslutning – då är en klocka från Torekovs en toppenpresent! Läs mer

Barnklocka pojke

Barnklocka pojke

Barnklocka pojke, vilken är bäst köp? Köp en riktig analog klocka för barn till din pojke! Satsa på en kvalitetsklocka med klockarmband i läder. Läs mer!
Present till barn och ungdomar

Presenter till barn

Presenter, visst är det svårt att hitta rätt? Man vill ge något speciellt, något som finns kvar, gärna en present som dessutom bidrar till något. Läs mer här
Barnklocka flicka

Barnklocka flicka

Barnklocka flicka, vad ska du köpa? Satsa på en klocka gjord för barn med klockarmband i äkta läder eller nato. För bäst guide; Läs mer!
Klocka barn från Torekovs

Vilken barnklocka är bäst?

Endast en klocka kan vara den bästa barnklockan. Vad bör du tänka på? Här får du de bästa råden om barnklockor. Läs mer!
Mini Me barnklocka

Mini Me och barnklocka

Visst vore det trevligt att köpa en snygg damklocka till dig och en matchande premium barnklocka till barnet! Läs mer!