INSPIRATION: Tänk vad roligt att få ge en present till barn och barnbarn som finns kvar!

Lookbook

Barnklockor och armbandsur barn och ungdomar är en toppenpresent!

Visst är det svårt att veta vad man ska ge i present till barn och barnbarn? En riktigt fin analog klocka från Torekovs är ett bra alternativ!

"Den ser så lyxig ut och den passar perfekt till min favoritklänning", sa lilla Maria 9 år. Jättegulligt och sant.

"Vår son fick sin Torekovsklocka för ett drygt år sedan. Vi har kompletterat med ett klockarmbnd i brunt läder som han växlar mellan sitt mörka marinblå natoband. Han älskar verkligen sin klocka och vill aldrig ta av den. Kanske beror det på att jag själv alltid haft klocka på mig", säger pappa Fredrik. 

Är kvalitet är viktigt?

Ja, det är det! Vissa enklare klockor tål inte ens regn. De tåI därmed inte heller att man råkar glömma klockan på armen när man duschar eller hoppar in i och leker i en vattenspridare. Så, se till att den barnklocka du tittar på tål vatten! Den bör ha en specifikation på 5 ATM eller mer.

Inga klockor ska skapa problem. Speciellt inte klockor för barn och ungdomar! Om man är orolig för att utveckla nickelallergi så ska materialet på undersidan av en klocka vara av Titan eller keramiskt material. De är 100 % nickelfria.

Stål, även av yttersta kvalitet, innehåller nickel. Barnklockor och armbandsur barn från Torekovs har Titan som undersida.

Har ni sett hur de flesta barnklockorna ser ut på glaset bara efter någon veckas användande? Sönderrepade. Det beror på att väldigt många klockor, kanske de allra flesta, har mineralglas. Det är i princip plast och repas ytterst lätt! Ibland kan det vara värt att lägga ”en peng extra” och få bättre hållbarhet. Så är det i det här fallet. Glas av safirkristall är i princip omöjligt att repa och tål att dras på insidan av rutschbanan i evighet!

Barnklockor och armbandsur för barn och ungdomar från Torekovs är verkligen en toppenpresent!

Kolla gärna på när Klockfeber.se testade Torekovs klockor:

 Review Torekovs

Det är jättetrevligt för oss på Torekovs att få höra era berättelser eller se era bilder! Fortsätt skriv till info@torekovs.com